Mesaje
Adauga anunt nou
PALD Engineering

PALD Engineering

  • Ultima oară activ: 01 apr. 2024, 06:58
  • Pe OLX din: 07 iun. 2017
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

PALD Engineering, este o companie ce activează în domeniul instalațiilor în construcții. Activitatea noastă constă în proiectarea și execuția instalațiilor sanitare, termice, HVAC, edilitare, pluviale.
Am pornit din Timișoara și, datorită capacității noastre de a ne plia resursele și expertiza pe specificul fiecărui client, portofoliul nostru de lucrări include astăzi orașe precum Arad, Oradea, Brașov, Roman, Ploiești, Câmpina, Cluj și București. Și nu ne-am oprit aici, ci am depășit granițele țării cu lucrări desfășurate în Polonia, Ungaria și Slovacia.
Experiența vastă acumulată în numeroasele proiecte pe care le-am implementat ne-a adus renumele de partener de încredere pentru clienții și colaboratorii noștri, capabil să gestioneze proiecte complexe de instalații industriale, civile și tehnologice.
În decursul activității, ne-am consolidat statutul de experți în instalații, care dețin cunoștințele și expertiza necesare pentru a acoperi cu succes întreaga ramură a domeniului de activitate, de la consultanță la execuție.
 

Contact

  • Timisoara Str. C-tin Brâncoveanu 17
  • 300217 Timisoara
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://pald.ro/

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau